Stenspecialist – Stensättningar – Marksten

Vackert och väldigt funktionellt det är en stensättning. Med stensättningar i olika former finns där oändligt med möjligheter som kan hjälpa till på flera olika vis.  Stensättningar av bra kvalité är inte enbart utmärkta att gå på utan förhöjer också dina miljöer och gör dem mer trivsamma.

Stensättningar kan du i princip sätta i varje utomhusmiljö. Lägg en stensättning runt huset, gör gångar i trädgården eller lägg en stensättning på uppfarten. Formen och mönstret kan du välja själv. Möjligheterna är många och varenda en för liv till stenen. Låt det naturliga ge mer till dina miljöer!

Vi har arbetat med stensättning under en lång tid och är väl erfarna. Vi kan stensätta allt från simpla mönster till mer komplicerade mönster.

 

Vi på J & D Entreprenad gör allt inom stensättning. En stensättning kan göra jättestor skillnad på vilket hus som helst. Det kan framhäva både dess skönhet och ge en känsla av klass till alla tomter. När det gäller stensättningar gör vi allt: trappor, olika mönster av marksten & plattor, kantsten och många olika sorters friser. Stensättningar kommer i många olika sorter och former och kan läggas i otaliga mönster. Kolla på några av våra tidigare arbeten på bilderna nedan.

Med vår breda erfarenhet och kunskap kan vi komma med förslag för att just dina projekt blir så som du vill, det gäller både företag och privatpersoner.
Vi anställer bara kvalificerade anläggare som är kapabla till att hålla en hög standard gällande arbeten.
Vi utför arbeten över hela Stockholmstrakten.

Vi lägger garageuppfarter, gångar, uteplatser, gjuter bottenplattor och lägger dekorsten.

 

MARKSTEN – STENSPECIALIST – STOCKHOLM